День пам’яті та примирення та 72-га річниця перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Рік за роком ми віддаляємось від вселюдської трагедії ХХ століття, коли загинули десятки мільйонів людей, коли вперше на планеті було використано атомну зброю, а в наших душах досі немає спокою і впевненості у тому, що нові розпалювачі війни не кинуть народи у страшне полум’я ворожнечі. Тому 05 травня 2017 року в начальному закладі було присвячено Дню пам’яті та примирення та 72-й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. В актовій залі школи під керівництвом класного керівника 6-А класу Єсипенко С.О. відбувся літературно-музичний захід «Пам’ятаємо, перемагаємо!», під час заходу учасники розповідали про важкі часи війни, незабутній подвиг воїнів, які ціною свого життя врятували світ від фашизму, про нелегке життя в тилу. Пам’ять загиблих героїв, які віддали своє життя за Батьківщину, учні, педагоги вшанували хвилиною мовчання та нагадали всім, що мир у душі, у родині, у країні, мир на планеті – це найбільша цінність, яку ми зобов’язані зберегти.

В рекреації школи для проведення тематичних виховних годин було оформлено фотоекспозицію «Пам’ятаємо…» та інформаційний стенд «Історії жінок Другої світової війни».Зокрема в цей день учні та педагоги школи долучилися одягни почесний знак – символ пам’яті «Червоний мак».

/Files/images/peremoga_17/1.jpg/Files/images/peremoga_17/2.jpg/Files/images/peremoga_17/3.jpg/Files/images/peremoga_17/5.jpg/Files/images/peremoga_17/6.jpg/Files/images/peremoga_17/4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 268