Раді вітати Вас на сторінці

комунального закладу "Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 247 з поглибленим вивченням іноземних мов" Деснянського району міста Києва

УВАГА!!!

Відновлення освітнього процесу | Черкаська спеціалізована школа №3

Відновлення освітного процесу в приміщенні закладу освіти з 22.11.2021

для здобувачів освіти 1-11-х класів. (протокол Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМР (КМДА) від 17.11.2021 № 75).

Шановні батьки!

How to Overcome the Challenges of Distance Learning - myViewBoard Blog
З 01 листопада 2021 року розпочинається навчання в дистанційній формі. Це вимушений захід, який запроваджений на рівні всього міста Києва. Нагадуємо Вам, що уроки можуть відбуватися як в онлайні (синхронно, найчастіше з використанням платформиZOOM) та і офлайні (асинхронно, тобто через розміщення відеороликів, відеоінструкцій, презентацій та завдань на платформі GOOGLE-клас, де здобувач освіти може опрацювати урок у зручний для нього час). Бажано виконувати завдання в той же день з метою уникнення перевантаження і так званих «хвостів». Також зазначимо, що вчитель/учителька має педагогічну автономію, але на прохання батьків пріоритет буде надано онлайн-урокам.
Просимо Вас, шановні батьки, допомогти нам, учителям та педагогічним працівникам, максимально ефективно організувати освітній процес у дистанційному форматі. Для цього важливо передбачити для своєї дитини робоче місце, обладнене інтернетом. У кого двоє й більше дітей і немає можливості розташувати робочі місця дітей у різних кімнатах - скористайтесь навушниками.
Також просимо не нехтувати режимом дня. З метою збереження зайнятості здобувачів освіти в у позашкільній діяльності у другій половині дня уроки ми будемо розпочинати о 8.30. Заняття будуть тривати відповідно до розкладу дзвінків, однак 45-хвинних(відповідно 35- чи 40-) уроків перед комп’ютером не буде. Педагогічним працівникам будуть використовувати різні форми та методи роботи, залучати здобувачів освіти до різних видів діяльності. Бажано дотримуватися тих самих дій, як і під час очного навчання: прокидатись, вмиватися, одягатися і снідати, щоб о 8.30 вчасно розпочати навчальний день. Всі педагогічні працівники на 8.30 вже заповнять свої сторінки чи то посиланнями на ZOOM зустрічі, чи то асинхронні заняття.
Надзвичайно важливим є також і процес комунікації. На допомогу всім нам є декілька складових:
1.Це Ваш зв’язок з класним керівником. У разі хвороби дитини або неможливості долучитися до дистанційного навчання дайте про це інформацію. Класний керівник повідомить про це колег.
2.Організація освітнього процесу під час дистанційного навчання здійснюється в межах робочого часу педагогічних працівників, тому зворотній зв’язок надаватиметься з 08.30 до 18.00 даного робочого дня (або на наступний день з часу Вашого звернення). Вихідні та святкові дні не є робочим часом вчителя!
3.Якщо з будь-яких причин педагогічний працівник протягом двох діб із часу Вашого звернення не виходить на зв'язок, Ви маєте право звернутися на електронну пошту адміністрації закладу для оперативного вирішення Вашого питання щодо організації дистанційного навчання. Для того, щоб Ваше звернення було розглянуто якнайшвидше, у полі «Тема» напишіть прізвище та ім’я вчителя або вчительки, з яким/якою Ви не змогли зв’язатися. Якщо такої інформації Ви не маєте, то вкажіть предмет і клас, у якому навчається Ваша дитина.
Не менш важливим є дотримання правил етикету роботи в режимі дистанційного навчання. Підключаючись до онлайн уроків, зверніть увагу, чи не кричить папуга, чи не гавкає собака, чи наявні інші звукові ефекти, що заважають і відволікають. Допомогти може контроль за режимом роботи мікрофона. Вкотре нагадую про навушники. Прослідкуйте, що потрапляє в об’єктив камери. Педагогічний працівник не завжди може бачити всіх учасників (особливо при використанні функції «Демонстрація екрану»). Обговорюйте уроки з дітьми. Про виявленні фактів порушення етики повідомте класного керівника. Надсилаючи фото письмових робіт, зверніть увагу на якість фото та можливість прочитати файл, надісланий вчителю. Бувають ситуації, коли здобувачі освіти здають порожні файли помилково або ж для того, щоб від нихвідчепилися. Звертайте увагу на час надсилання робіт. Це теж важлива складова як академічної доброчесності, так й етики спілкування.
Маємо надію на успішну нашу співпрацю.
Адміністрація спеціалізованої школи № 247
❗Замовлення електронного учнівського квитка❗
Знову зручні покращення! Тепер ви можете замовити електронний учнівський квиток дитині. Подбайте про безоплатний проїзд ваших школярів в муніципальному транспорті до початку навчального року.
На зображенні може бути: текст

Наявність вільних місць у класах на 2021/2022 н.р.

станом на 15.02.2022

Клас 1-й 2-й 3-й 4-й 5-й 6-й 7-й 8-й 9-й 10-й 11-й
Кількість місць 231105301 12112

До уваги батьків майбутніх першокласників!

Прийом документів для зарахування дітей до 1-х класів відбудеться з 05 травня по 07 червня 2021 року.

Детальніше інформацію про прийом документів дивіться на сторінці «новини» - "першокласник 2021"

Шановні учасники освітнього процесу!!!

Із наступної середи, 05 травня 2021 року відновлюється освітній процес у приміщенні закладу освіти

Призупинити освітній процес з 05 по 30 квітня 2021 року у приміщенні закладу освіти. Навчання здобувачів освіти школи організовувати з 05 по 30 квітня 2021 року, забезпечивши використання технологій дистанційного навчання з урахуванням можливостей електронних освітніх ресурсів

Питання? Відповідь!

рейтинг
відповіді
перегляди
рейтинг0
відповіді1
перегляди391
рейтинг0
відповіді1
перегляди346
рейтинг0
відповіді1
перегляди311
Задайте Ваше питання
Для того, щоб задати питання на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.