День учнівського самоврядування

08 грудня 2016 року було проведено День учнівського самоврядування в рамках якого:

05 грудня 2016 року була проведена спільна нараду педагогічного колективу та учнівського активу з питань проведення Дня самоврядування.Були проведені з учнями-дублерами індивідуальні консультації в підготовці й проведенню уроків та організації адміністративної діяльності.Психологом спільно з соціальним педагогом були організовані групові консультації з учнівським активом з метою формування відповідального ставлення до своїх обов’язків як учнів-дублерів.У продовж Дня учнівського самоврядування проведено усі заплановані заходи. Уроки, підготовлені учнями проведено згідно розкладу, якісно і цікаво.

Учні-дублери адміністрації школи Солошенко Олександра, Василевська Анастасія, Мізгунов Валерій до своїх керівних функцій поставилися відповідально та ініціативно. Протягом дня учні познайомилися зі специфікою роботи адміністрації школи, спробували свої сили у написанні офіційних наказів, брали участь у перевірці зовнішнього вигляду школярів, відвідували уроки.

Немає сумніву, що творча робота учнів, вчителів і класних керівників у проведенні «Дня учнівського самоврядування» сприяла зміцненню співпраці та взаєморозуміння учнів і вчителів.

/Files/images/10са.jpg/Files/images/11са.jpg/Files/images/12са.jpg/Files/images/13са.jpg/Files/images/14са.jpg/Files/images/15са.jpg/Files/images/16са.jpg/Files/images/1са.jpg/Files/images/2са.jpg/Files/images/3са.jpg/Files/images/4са.jpg/Files/images/5са.jpg/Files/images/6са.jpg/Files/images/7са.jpg/Files/images/8са.jpg/Files/images/9са.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 173