Найкраща рада року

В Деснянському районі відбувся фінал районного конкурсу «Найкраща рада року». Конкурс було проведено за ініціативи ради лідерів учнівського самоврядування навчальних закладів Деснянського району міста Києва та підтримки Управління освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації та приурочено до Дня місцевого самоврядування.

У конкурсі взяли участь 34 ради учнівського самоврядування навчальних закладів Деснянського району.Фіналу конкурсу передував відбірковий етап «Шкільне самоврядування в дії», в якому ради навчальних закладів представили презентації своєї роботи.За результатами І етапу до участі у фіналі були запрошені ради самоврядування 11 навчальних закладів:Учасники конкурсу відповідально поставилися до підготовки та продемонстрували яскраві виступи у фіналі конкурсу «Сузір’я зірок».

За рішенням журі місця були розподілені наступним чином:II місце – зайняла наша рада учнівського самоврядування «Діалог» на чолі з президентом ради Солошенко Олександрою.

Вітаємо! Так тримати!

/Files/images/rada/-K1xpQGk9cU.jpg/Files/images/rada/0avQ-OHfKHg.jpg/Files/images/rada/FtgNRtJZVms.jpg/Files/images/rada/MNhwJqOEda0.jpg/Files/images/rada/UaekU-nNF40.jpg/Files/images/rada/l0AHroaB26U.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 76