Педагогічна рада на тему «Профілактика правопорушення, вплив класного керівника на формування відповідальності в учнівської молоді» у спеціалізованій школі № 247

В рамках «Місячника профілактики правопорушень та негативних проявів у молодіжному середовищі» в комунальному закладі «Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 247 з поглибленим вивченням іноземних мов» Деснянського району міста Києва відбулося засідання педагогічної ради на тему: «Профілактика правопорушення, вплив класного керівника на формування відповідальності в учнівської молоді».

Педагоги школи не тільки розглянули причини та наслідки формування протиправної поведінки учнівської молоді, а й сформували свій алгоритм у роботі з важковиховуваними дітьми.

Заступником директора з виховної роботи навчального закладу Серьогіною Оленою Миколаївною та соціальним педагогом Мовчан Катериною Сергіївною були надані методичні рекомендації та елементи практичних вправ з урахуванням вікових особливостей учнів, які можна застосувати під час навчально-виховного процесу.


/Files/images/2kW7t2Kb-QE.jpg/Files/images/D5iHQkmCoCc.jpg/Files/images/HXvtSROOGvs.jpg/Files/images/InREs-S9zBU.jpg/Files/images/qLBekwMgXOU.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 243